Praktische tips

Het is altijd handig om vooraf op de hoogte te zijn van belangrijke eigendommen die je altijd bij je moet hebben tijdens een citytrip, daarom zetten wij een paar handige tips voor je op een rij.

Een mobiele koffer

Uiteraard is je koffer een van de belangrijkste dingen die je bij je moet hebben voor een citytrip. Een trolley is al helemaal gemakkelijk. Je kunt deze overal mee naar toe rijden en je hoeft niet onnodig te slepen met zware koffers. Je bent er zeer flexibel en mobiel mee tijdens een citytrip. Hoe gemakkelijk wil je het hebben! Je kunt een trolley in de winkel kopen of in een webshop. Zorg ook altijd voor een label met je adres aan je koffer. Mocht deze onverhoopt kwijt raken, dan komt hij weer snel bij de juiste persoon terecht! Wil je een flexibele koffer kopen? Kijk dan eens bij Bagageonline.

Een auto huren

Met een auto kun je gaan en staan waar je maar wilt. De bezienswaardigheden bekijken die je wilt zien, op je eigen tempo. Of een dagje naar een andere leuke bestemming in de buurt. Het is wel handig om voor de vakantie de huurauto al te regelen, dan staat deze klaar op de dag van aankomst. Ben je met meerdere personen? Huur dan een grotere verhuurbus, het is allemaal mogelijk. Of je nu een kleinere of een grote auto wilt, je kunt zelf kiezen waar je in wilt rijden.

Een persoonlijk identificatiebewijs

Het allerbelangrijkste om misschien wel bij je te hebben is je paspoort of identiteitskaart. Zonder deze kom je eigenlijk nergens. Vaak heb je deze nodig bij het inchecken in een hotel of appartement. Zorg daarom dat je deze altijd bij je hebt. Of je nu naar het buiten- of binnenland gaat. Let er ook op dat deze niet verlopen is, of binnenkort dreigt te verlopen. Airports kunnen je daarop weigeren namelijk.

Een andere taal

In het buitenland wordt niet altijd een taal gesproken die voor iedereen gemakkelijk te volgen is. Gelukkig kun je met Engels heel ver komen. En mocht je er niet uit komen, dan kun je altijd nog een woordenboek mee nemen. Tegenwoordig zijn er ook veel handige apps op je telefoon te downloaden, waardoor je gemakkelijk uit de voeten kunt. Zeker een aanrader!